image

Frank Hensen

Frank Hensen (Groningen 1976) Na de Zeevaart opleiding in Delfzijl verhuisde ik mee met de opleiding naar Rotterdam. In Rotterdam had ik mijn plek gevonden en volgde later nog met een HBO opleiding aan de Foto Academie. Bijna 30 jaar heb ik in Rotterdam mogen wonen waarvan bijna 20 jaar op een zelf ontworpen woonboot. Werk was overal van Singapore tot de Maashaven tot ik bij Pon❜s automobielhandel kwam te werken voor de merken Volkswagen, Bedrijfswagens, Audi, SEAT, Skoda en Porsche. Na 13 prachtige dienstjaren nam ik een sabbatical op om mijn droom auto te bouwen. Een Citroen 2cv 4x4 Barbour. Technisch een geweldige wagen waarin ik alle wensen kon verwerken die op mijn verlanglijstje stonden. Het resultaat is een unieke Lelijke Eend waar ik nog steeds iedere dag van geniet. Maar genieten doe ik ook op het water. Varen als schipper met groepen of varen voor de Reddingsbrigade of varen voor ontspanning in mijn eigen boot.


Als ondernemer en freelancer ben ik multidisciplinair met een passie voor media, auto❜s en de maritieme wereld. ICT, Media, marketing, internet en social media is een groot onderdeel in de multidisciplinaire werkzaamheden maar ik ben ook een echte Petrol Head waar de liefde voor techniek vandaan komt. Ik ben technisch, creatief en ondernemend. Van advies tot uitvoerend. Transparant, open, eerlijk en divers maar altijd goed geregeld!


Soft Skills - project management, ICT, consult, computerbeheer, manager, freelance journalist, coordinator, media, marketing, ontwerp en advies, PR, social media, remote helpdesk, fotografie, schrijver en freelance klussen.


Hard Skills - Restaureren van auto❜s en boten, Onderhoud en reparatie aan auto❜s en boten, Timmerman, Lasser, Tuinman, Electricien, lifeguard, reddingsbrigade en Freelance Schipper op diverse vaartuigen.
 

Heden vaar ik op mijn eigen schip, een Kotter van 12,50 meter de M/S Bolder. Zie www.msbolder.nl voor meer informatie.

Vijf keer FrankMagazine

Na de sabbatical in 2015 was het tijd voor een nieuwe job en een bijpassend eigentijdse CV. Dit resulteerde in een bijzondere CV in de vorm van een glossy. Een eigen online magazine. Niet geheel actueel meer. Je leest ze allemaal op issuu: https://issuu.com/frankhensen

Contact