image

Water is de rode draad al vanaf jongs af aan. Met een zeevaartopleiding in Delfzijl en later in Rotterdam bleef het water trekken wat resulteerde in, wonen op een boot en werken als schipper. Als schipper voer ik op diverse schepen in de haven van Rotterdam. Maar ook als lifeguard voer ik op snelle RIB boten of met de reddingsvletten van de Reddingsbrigade. Water was er altijd en zal er ook altijd blijven.


Voor Rotterdamishot voer ik diverse schepen waaronder de BBQ sloep. Een sloep voor 24 man waar je onder het varen kan genieten van een heerlijke barbecue. Varend op de Rotte met de skyline van Rotterdam op de achtergrond was iedere tocht weer genieten.


Voor Plastic Whale voer ik op de elektrische sloepen die gemaakt zijn van gerecyclede pet flessen. De petflessen en al het andere plastic en vuil viste wij op in de wateren van Rotterdam. Duizenden kilo’s plastic en vuil hebben we eruit gehaald. Duurzaam en circulair Rotterdam.


Naast werken op het water, brengt water ook veel plezier met zich mee zoals de foto hierboven bewijst. Zwemmen met de buren en spelen in het water. Dat was genieten!

VOLGENDE