ZONEmagazine Stichting Rotterdamse Klassiekers

Het zesde nummer van FRANKmagazine is een speciaal thema nummer geworden. In opdracht van Stichting Rotterdamse Klassiekers is een 88 tellend Glossy gemaakt dat geheel gewijd is aan de Milieuzone in Rotterdam. Weer een compleet ander nummer dan anders. Anders dan de voorgaande edities..

Rotterdamse Klassiekers zet zich in voor de algemene belangen van bestuurders en eigenaren van oldtimer- en youngtimer voertuigen die als gevolg van de Rotterdamse milieuzone door de gemeente Rotterdam uit grote delen van de stad worden geweerd met het verbeteren van de luchtkwaliteit als vermeend doel. Doelstelling van deze stichting is om als groep te strijden tegen de invoer van deze milieuzone omdat SRK kan aantonen dat de effecten op de luchtkwaliteit nihil zijn en niet in verhouding staan tot de financiële investering van overheid en burger. Door deze doelstelling na te leven komt SRK op voor het behoud van cultureel erfgoed en het inperken van de keuzevrijheid voor de burger.

lees hier alle magazines

Ook een eigen glossy?

Een online Glossy als reclame uiting, of een (online) magazine met een speciaal thema voor uw bedrijf of vereniging. Er zijn diverse mogelijkheden voor een mooi online glossy of magazine. FRANKmagazine is een label van Hensenmedia.

Een verlengstuk van je website, een eigen blad voor op de leestafel voor je klanten. Een eigen magazine geeft je de mogelijkheid om uniek te zijn. Wil je meer weten over een eigen glossy? neem dan contact op met Frank Hensen.

Stuur mij een bericht

 
 • Adres

  Kanaalweg 33, 3041JE Rotterdam

 • Telefoon

  06-24709391

 • Gegevens

  KvK nr: 63615924
  BTW: NL00107945009B02
  Rek nr: NL70INGB0006454401